Advertisement

Çiftlik Bank Mehmet Aydın : Tosuncuk Lakaplı Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Bulundu : 5 yıl sonra oyunu durdurmayı planladıklarını anlatan mehmet aydın, şu anda bir çok firmamız var.

Çiftlik Bank Mehmet Aydın : Tosuncuk Lakaplı Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Bulundu : 5 yıl sonra oyunu durdurmayı planladıklarını anlatan mehmet aydın, şu anda bir çok firmamız var.. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 27 yaşında. 27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Yüksek kâr vaadiyle onbinlerce kişiyi dolandıran çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın kayıplara karıştı. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı.

Asıl işi yazılımcılık olan mehmet aydın, arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyle ortaya çıktı. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 27 yaşında. Bugünün en çok konuşulan konusu, çiftlik bank adı altında sanal çiftlik iddiası ile binlerce insanı mağdur eden tosuncuk lakaplı mehmet aydın oldu. Emniyet, yönetim kurulu üyelerinden birini gözaltına alırken, kurucu mehmet aydın'ın eşi, sıla aydın'ın teslim olduğu öğrenildi. Arkasında onbinlerce mağdur bırakan çiftlik bank ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın yurt dışına böyle kaçmış ...
Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın yurt dışına böyle kaçmış ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Meğer ceo mehmet aydın rapçiymiş! Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. 5 yıl sonra oyunu durdurmayı planladıklarını anlatan mehmet aydın, şu anda bir çok firmamız var. 27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Nasıl oldu da bu kadar büyük bir servete ulaştı? Kamuoyunda 'tosuncuk' olarak tanınan çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın'ın ukrayna'da polisten kaçarken bir otelin 27. Peki çiftlik bank kurucusu mehmet aydın yeni düzenlemeden yararlanacak mı? Sakarya geyve cumhuriyet başsavcılığı çiftlik bank soruşturması kapsamında şirketin sahibi mehmet aydın'ın karısı sıla aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi cemal çolak'ı tutukladı.

Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı.

27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 27 yaşında. Peki, tosuncuk intihar etti mi? Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen eh et aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Türkiye'de kurduğu çiftlik bank ile 132 bin 222 kişiyi 1 milyar 139 milyon lira dolandırıp kaçan mehmet aydın için lüks hayat bitti. Arkasında onbinlerce mağdur bırakan çiftlik bank ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. 'çiftlik bank' adı altında bir oyun kurmuş internette. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı. Asıl işi yazılımcılık olan mehmet aydın, arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyle ortaya çıktı. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Kamuoyunda 'tosuncuk' olarak tanınan çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın'ın ukrayna'da polisten kaçarken bir otelin 27.

Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. 10 mayıs 2019 tarihinde çiftlik bank davasının birinci duruşması tamamlanmış, mehmet aydın'ın da arasında bulunduğu 7 firari, 11'i tutuklu 48 sanık hakkında soruşturma başlatılmıştı. Arkasında onbinlerce mağdur bırakan çiftlik bank ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Asıl işi yazılımcılık olan mehmet aydın, arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyle ortaya çıktı. Tosun mehmet aydın, para yatıranların sorularını cevaplıyor (çiftlik bank).

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın tarihi ceza alabilir ...
Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın tarihi ceza alabilir ... from www.timeturk.com
Aydın'ın çiftlik bank'ı bir süre sonra 500 bin üyeye ulaştı. Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı. Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum? Tosun mehmet aydın, para yatıranların sorularını cevaplıyor (çiftlik bank). Yakalanmamak için brezilya'ya kaçan aydın'ın burada da başı derde girdi. Nasıl oldu da bu kadar büyük bir servete ulaştı? Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. Çiftlik bank mehmet aydin urguayda yatakta ifşasi çikti!!!

Asıl işi yazılımcılık olan mehmet aydın, arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyle ortaya çıktı.

Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. Türkiye'de kurduğu çiftlik bank ile 132 bin 222 kişiyi 1 milyar 139 milyon lira dolandırıp kaçan mehmet aydın için lüks hayat bitti. 'çiftlik bank' adı altında bir oyun kurmuş internette. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandıran mehmet aydın firar etti. Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum? Çitflik bank kurucusu mehmet aydın ise kaçak olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 28 yaşında. Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı. Kamuoyunda 'tosuncuk' olarak tanınan çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın'ın ukrayna'da polisten kaçarken bir otelin 27. 10 mayıs 2019 tarihinde çiftlik bank davasının birinci duruşması tamamlanmış, mehmet aydın'ın da arasında bulunduğu 7 firari, 11'i tutuklu 48 sanık hakkında soruşturma başlatılmıştı. 27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Peki ya çiftlik bank sahibi mehmet aydın kimdir? Adı mehmet aydın, birçok yerde de 'tosun' diye geçiyor.

Adı mehmet aydın, birçok yerde de 'tosun' diye geçiyor. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. Emniyet, yönetim kurulu üyelerinden birini gözaltına alırken, kurucu mehmet aydın'ın eşi, sıla aydın'ın teslim olduğu öğrenildi. Çitflik bank kurucusu mehmet aydın ise kaçak olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor. Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı.

Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın, bulaşıkçılık ...
Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın, bulaşıkçılık ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 28 yaşında. Kamuoyunda 'tosuncuk' olarak tanınan çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın'ın ukrayna'da polisten kaçarken bir otelin 27. Adı mehmet aydın, birçok yerde de 'tosun' diye geçiyor. Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği öne sürüldü. İki yıl sonra sonumuz ne olacak? Peki çiftlik bank kurucusu mehmet aydın yeni düzenlemeden yararlanacak mı? Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen eh et aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Eski karısı sıla aydın (soysal) çiftlik bank dolandırıcılığının planlı olduğunu iddia etti.

Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. Bugünün en çok konuşulan konusu, çiftlik bank adı altında sanal çiftlik iddiası ile binlerce insanı mağdur eden tosuncuk lakaplı mehmet aydın oldu. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. Peki ya çiftlik bank sahibi mehmet aydın kimdir? Meğer ceo mehmet aydın rapçiymiş! Yakalanmamak için brezilya'ya kaçan aydın'ın burada da başı derde girdi. Sakarya geyve cumhuriyet başsavcılığı çiftlik bank soruşturması kapsamında şirketin sahibi mehmet aydın'ın karısı sıla aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi cemal çolak'ı tutukladı. Eski karısı sıla aydın (soysal) çiftlik bank dolandırıcılığının planlı olduğunu iddia etti. Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Tosuncuk olarak bilinen çiftlik bank ceo'su mehmet aydın'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı. Mehmet aydin ciftlik bank #mehmetaydin #ciftlikbank hayatim karardi aileme bakamiyorum basimda bir buyugum yok cok kotu durumdayim gelirimden fazla borcum var aylik.

Katından atlayarak intihar ettiği öne sürüldü çiftlik bank. 5 yıl sonra oyunu durdurmayı planladıklarını anlatan mehmet aydın, şu anda bir çok firmamız var.

Posting Komentar

0 Komentar